Günün Fırsatı
Iyi Gunler Arkadaslar Sorunuma Gelince Pazar Gecesi Sitemin Yedegini Alirken Pc Olusan Problemlerden Dolayi Yarida Kaldi Pc Acilmayinca Kardesime Ilettim Yedekleri Benim Icin Almasini Ilettim Oda Sagolsun Almis Ama Ne Almis
Pc deki Sorunlari Duzeltip Siteme Girdigimde Konu Basliklari Top 10'da Gozukuyor Basliklara Tikladigimda Konular Yok Arayip Sordugumda Sanirim Baya Bir Kurcalamis Sorunumun Cevabini Phpmayadminde Buldum smfmessage Dosyasini Bos Gordum Host Firmam Ile Iletisime Gectim Elindeki En Son Yedegi Kurdular 1 Haftalik Veri Kaybim Var Bunla Devam Edecem Artik Paket Yukleyisicinde Tek Sorunlu Mod Bu Gozukuyor Yukle Dedigimde Resim 2 Deki Hatayi Aliyorum
Resim : 1

Resim :2

Hata Verdigi Butun Yerleri Tek Tek Indirip Baktim Manuel Yapayim Diye Ama Butun Kodlar Ayni Cikti Bunu Nasil Duzeltelebilirim.
Butun Kodlari Manuel Editledim Editledigim Dosyalari Yukledim Kurulumu Yeniden Yaptigimda Bu Seferde Baska Yerlerde Hata Verdi

Geri Iptal Ettim Modu Siteyi Gezerken Load.php ve Bir Kac Yerde Hat Verdi Konulara Girmedi Bende Geri Butun Dosyalari Degistirdim Umit Ancak Bunun Caresini Sen Bulursun
Kusura Bakmayin Biraz Uzun Oldu Yardiminiz Icin Simdiden Tesekkur Ederim

LinkBack URL
About LinkBack
Yazdırılabilir Şekli Göster
Arkadaşına Gönder
Bu Konuya Abone Ol
26 Ağustos 2011, 13:15:04