Webmaster Sitesi | Webmaster Destek Sitesi | Webmaster Forumu

Abonelik: RSS | Email  Facebooktan Takip Edin. Follow Me

Sayfa: [1] 2 3
 http://forum.moderntasarim.com/index.php sayfası diyor ki
Bu Linki Diğer Sitelerde Paylaşarak Sitemize Backlink Kazandırabilirsiniz.

klanlar.org scripti

20 Mayıs 2010, 19:15:44#0

Mustafa Can Çevrimdışı

WM SUPER MOD
*
Konular: 60 - İleti: 472
Ettiği Teşekkür: 15
Aldığı Teşekkür: 21
Site Sisteminiz: Wordpress
Tecrübe Puanı : 8 
Saygınlık Puanı: 7680
MesajMesajMesajRepRepRep

Günün Fırsatı
klanlar.org scripti ni istiyorum bulana istediği kadar rep 
User: Adminim bu konuyu siz mi kilitlediniz?
Admin: evet noldu?
User: ya açsanız bir arkadaş içerde kalmışda :D
Admin: Banned

20 Mayıs 2010, 19:47:48#1

Chakkal Çevrimdışı

WM ADMIN
*
Kişisel: ModernTasarim.Com
Konular: 556 - İleti: 2089
Ettiği Teşekkür: 80
Aldığı Teşekkür: 110
Site Sisteminiz: Smf
Tecrübe Puanı : 66 
Saygınlık Puanı: 137984
MesajMesajMesajMesajMesajMesajRepRepRepRepRepRepRepRepRepRep
o script değilki editlenmiş forum sistemi :)
<?php echo "Umit"; ?>

20 Mayıs 2010, 19:56:29#2

Mustafa Can Çevrimdışı

WM SUPER MOD
*
MesajMesajMesajRepRepRep
http://klanlar.org/ diye bir oyun var ben oyun kısmını istiyorum forum olmasın oyun olsun yeter

20 Mayıs 2010, 20:11:03#3

Chakkal Çevrimdışı

WM ADMIN
*
<?php echo "Umit"; ?>

20 Mayıs 2010, 20:28:16#4

Mustafa Can Çevrimdışı

WM SUPER MOD
*
MesajMesajMesajRepRepRep
bakıyorum olursa repler senin  :P

19 Haziran 2010, 00:42:34#5

Mustafa Can Çevrimdışı

WM SUPER MOD
*
MesajMesajMesajRepRepRep
epey uzun zaman geçti ama ben hala yapamadım apcahe server felan var dosyaların içinde ben kendi hostuma atıcam ve onda zaten apahe kurulu dosyaları aldım ama mysql server nerde bulamadım kurup almayı denedim ama kuramadım :(

19 Haziran 2010, 08:48:28#6

Chakkal Çevrimdışı

WM ADMIN
*
bunu normal hosta çalıştıramazsın kendi sunucun olması lazım
<?php echo "Umit"; ?>

19 Haziran 2010, 14:12:55#7

Mustafa Can Çevrimdışı

WM SUPER MOD
*
MesajMesajMesajRepRepRep
localhost ta da çalışmıyor apache_start.cmd ye tıklıyorum apache açılmıyor :(

21 Haziran 2010, 17:43:06#8

baaran

baaran Çevrimdışı

WM ÜYE
*
Konular: 22 - İleti: 105
Ettiği Teşekkür: 0
Aldığı Teşekkür: 7
Tecrübe Puanı : 2 
Saygınlık Puanı: 428
MesajRepRep
ben apache'yi startlıyorum yalnız oyun görünmüyor.
Bende tribalwars v9.0 beta versionu var onu kuruyorum 6.adımda db hatası alıyorum ÇS:S:S
Kusursuz geliştirmeye açık klansavasları scripti satılır..

Demo için www.klanlar.org 'a bakabilirsiniz

27 Haziran 2010, 20:28:10#9

baaran

baaran Çevrimdışı

WM ÜYE
*
Konular: 22 - İleti: 105
Ettiği Teşekkür: 0
Aldığı Teşekkür: 7
Tecrübe Puanı : 2 
Saygınlık Puanı: 428
MesajRepRep
local hosta kurdum calsııyor.ama tek ben oynuyorum :D
Kusursuz geliştirmeye açık klansavasları scripti satılır..

Demo için www.klanlar.org 'a bakabilirsiniz
Sayfa: [1] 2 3

Etiketler

klanlar org server açıkları klanlar script klanlar kişisel arma klanlar scripti klanlar.org script klanlar script full klanlar scrpt indir http://www.klanlar.org/ scripti klansavaslari script download klanlar.org scripti klan savaşları scripti indir klanlar scriptleri klanlar.org server kurulumu Klanlar Mod script klanlar oyunu scripti klanlar açılmıyo bu site klanlar server kurma php klanlar script Klanlar hazır script klanlar oyun scriptleri php klanlar.org yeni sayfası klanlar açıkları klanlar.org tema klan savaşları scripti klanlar script kullanımı klanlar web server kurma php oyun scripti klanlar klanlar server kurmak klanlar.org asker basma klanlar için script klan savaşları kişisel arma klanlar org hızlı serveri klanlar oyununun scripti  klanlar script klanlar.org armaları klanlarda script klanlar script decode klanlar org server kurma klanlar script değiştirme klansavaşları scripts kullanımı klanlar localhost script klanlar klanlar.org kurulumu klanlar açılmıyor klanlar acilmiyor klanlar scripts kullanımı Klanlar.org oyun scriptleri klanlar hızlı server kurma klanlar.org kurulum klanlar org blogcu site klanlar destek klansavaşları script decode klan scriptleri klanlar script kurulumu klanlar.org forum sitesi klanlar.org hızlı serverleri klanlar php script klanlar script indir klanlar scripti indir klanlar server kurulumu klanlar klan savaşları script kullanma www.klanlar.org hataları KlanSavaslari Decoded klanlar oyun scripti vbulletin klanlar klanlar.org program kurma inurl: Klanlar.org.rar klanlar script krulumu klanlar scripti ile hamachi kurma klanlar.org database klansavaşları local kurulum klanlar.org hızlı server klan script klanlar scripti full klan savaşları armalar klanlar.org script indir yeni klanlar scripti tribalwars asker basma scriptleri klanlar hızlı serverları klan savaşları server kurma klansavaslari script klanlar hızlı server klan savaşları spriti indir klanlar.org script kullanım klanlar org scripti hızlı klanlar serveri var mı klanlar.org script hazırlama klanlar.org script dosyaları klan savaşları server dosyaları klanlar org sitesi düştü klanlar.org acılmıyor klanlar org un açılmama klanlar.og destek www.klanlar.org çalışmıyor klanlar org açılmıyor klanlar.org yeni sitesi klanlar.org klanlar org sitesinde hata var mı klanlar sitesi açılmıyo klanlar.org acilmiyor klanlar.org sitesi açılmıyor klanlar sitesi açılmıyor klanlar sayfası görüntülenmiyor klanlar.org php klanlar sitesi klanlar acmıyor klanlar org neden hata veriyo klanlar.org web sitesi acilmiyor klanlar acılmıor klanlar.org hata veriyor www.klanlar.org neden açılmıyor klanlar org script indir klanlar.org sayfası açılmıyo klanlar neden açılmıyor klanlar org neden çalışmıyor? Script php klan klanlar.org scriptler klanlar scrpt klanlar org scripti full klanların duyuru sıtesı klanlar.org full scripti klan savaslari online oyun scripti full hızlı klanlar sitesi Klanlar.org Full Script Localhosta klan savaşları kurmak klanlar.org scripti süper klan savaşları org scripti klanlar org yararlı scriptler klanlar onlıne oyun scripti klanlar sitesı script forum siteleri klanlar.org script calıştırma twlan kurulum klanlar.org scriptler klanlar php klansavaşları decode script klanlar.org programı oyun klanlar.org oyun scrpiti www.klanlar.org script klanlar warez script klanlar.org oyununda scripler klan scripti klanlar.org askeri puan gazeteler.org scripti klanlar Scriptleri demo klan savaşları script download klanlar script local klan scrip klansavaşları Oyun Scripti klanlar.org scripiti php klansavaşları scripti klanlar.org scripti 2010 tribal wars script çalışıyor klanlar sayfa açılmıyor klanlar scrict  klanlar.org hazır site klanlar script download klanlar script 7.3 indir klanlar scripti full indir klanlar.org script localhost tribalwars asker basma hilesi warez klanlar scripti klanlar.org scprit script klan klansavaşları scripti indir tribalwars script kullanma Klanlar.org scriptleri klanlarlar script klanlar.org arma klanlar script nedir http www.klanlar.org klanlar script kullanma klanlar tema decode klanlar.org scripti klanlar fake scripti klanlar local script klanlar.org scripti warez twlan scripti warez klanlar script ekleme klanlar script türkçe klanlar fake script klanlar scripti kurulumu scripts klanlar klanlar üye giriş sayfası açılmıyor email sistemi scripti klanlar.org sitesinin scriptleri site: klanlar.org arkadaş